Cum iti maresti trafficul pe un blog/site!

Vrei sa aflii cum ai putea sa iti maresti trafficul pe site-ul tau sau blog?
Citeste cu atentie acest articol.
Pe blog-uri , parerea mea este ca e destul de greu sa strangi cititori multi, pentru ca ganditi-va ca ei nu stau mult pe blog, intra citesc sa spun maxim 4 pagini din blog, dupa care ies. Asta cat dureaza maxim 10 minute.
Cel mai indicat este (parerea mea) sa postati pe site/blogul dumneavoastra macar de 5-6 ori pe el.
Si daca se poate incercati sa sa scrieti, sa publicati (depinde ce fel de site/blog este) articole care chiar credeti ca merita pus la voi pe site, si care sa te faca sa mai revii odata pe pagina si ziua urmatoare..
Alt lucru este titlul articolelor. Daca publici ceva, scrie exact despre ce in titlu, nu ma refer sa scrii 200 de cuvinte..ci pe scurt si la subiect :).
Un lucru bun, si care iti raspandeste blogul sau site-ul este FaceBook-ul, mai ales butoanele de like .
De ce? Pai pentru ca daca da o persoana 1 like, prietenii lui vad ceva de genul "abcd ii place acest link", si prietenii lui oate dau un click pe link si intra pe blog, iar daca da si el like, posibil ca si unul macar din prietenii lui sa acceseze blogul si asa se raspandeste.
Cauta membrii care sa te ajute cu articolele, pentru ca asa va ocupati mai lejer de site.
faceti cont de FaceBook pentru site, cont de Twitter, canal pe YoutuBe...adaugati BookMark-uri pe site, pentru ca va ajuta foarte mult cu raspandirea, si popularea site-ului.
Daca se poate, gasiti-va parteneri cu care sa faceti schimb de bannere sau schimb de link-uri.
Sa nu credeti ca ceea ce am scris mai sus daca o veti face, in 2-3 zile deja veti avea 700-1000 de cititori unici pe zi, asta cu timpul o sa se stranga mai mult ca sigur.
Tot de ceea ce aveti nevoie este de timp pentru site, articole zilnice si interesante care sa va faca sa mai intrati pe blog, sa scrii corect pe blog/site...
Sper sa va ajute cu ceva acest articol, iar daca ti s-a parut de folos lasa-mi un like!
Mersi.